Sebastian esiintyy jälleen Suomessa

Sebastian on palannut onnistuneelta Norjan sirkuskiertueelta. Cirkus Meranon kiertue vei puolen vuoden aikana taiteilijajoukkonsa läpi Norjan ja sai valtaisan suosion. Sebastianin mahdollisesta paluusta Norjaan puhuttiin jo. Kiertueelta jäi valtava määrä hyviä muistoja sekä monta uutta ystävää.

 Tänä syksynä Sebastian vierailee mm: Helsingissä, Karkkilassa, Pornaisissa, Hämeenlinnassa, Riihimäellä, Mäntsälässä, Naantalissa, Lappeenrannassa sekä Belgiassa. Tiedot yleisölle avoimista esityksistä löytyy täältä.

 Jouluaikaan Sebastian kiertää jouluesityksensä kanssa tapahtumia. Esitys on mahdollista myös tilata yritysten ja yhdistysten koko perheen joulujuhliin. Esitystä myy Ohjelmatoimisto Taikamaailma.

 

[divider]Sebastian Norjan lehdistössä:

[pullquote align=”left”]

”Esityksen seuraava yllätys tulee Suomesta. Vatsastapuhuja, jolla on mukava ja viehättävä sulkiin pukeutunut Greta sekä huomionkipeä kissa 🙂 Jos tämä numero ei saa sinua nauramaan on jokin pahasti vialla. Sebastian on lievästi sanoen fantastinen vatsastapuhuja. Hän on hauska ja laulaa kuin suuri tähti. Sanon vain nauttikaa!!

— www.cirkusvenn.no

 

”Sebastian on hulvaton vatsastapuhuja.”

Harstad Tidende 28.5.2013

[/pullquote]

[pullquote align=”left”]

“hauska vatsastapuhuja, joka saa sekä avustajansa että yleisön mukaansa verbaaliseen leikittelyyn.”

— bladet.no 29.4.2013

 

”Vatsastapuhuva suomalainen Sebastian hurmasi Stordin yleisön keskiviikkoiltana.”

— Sunnhordland 28.3.2013

[/pullquote]

[pullquote align=”left”]

Vastaa