Tammikuussa 2013

PÄIVÄKOTI KIERTUE OULUSSA

Klovni Sebastian jatkaa jälleen suuren suosion saaneita päiväkotikiertueita. Helmikuun lopulla hän lähtee kiertueelle Norjan Kansallissirkuksen Meranon matkaan. Tämä kiertue tulee kestämään puoli vuotta ja menee koko Norjan ympäri.
Koska päiväkotiesityksille oli kova kysyntä jatkamme kiertuetta myös helmikuun puolelle. Eli voitte varata päiväkotiesityksiä myös 4.2-8.2 väliselle ajalle!
Ennen Norjan kiertuetta on taas loistava aika kierrellä koti-seudun päiväkoteja. Tämän noin puolentunnin mittaisen esityksen aikana nähdään taikatemppuja, hauskuutusta, ilmapallotemppuja sekä vatsastapuhumista. Esitys on kaiken aikaa interaktiivinen ja lapset pääsevät osallistumaan tapahtumiin. Mukana ovat Sebastianin eläväiset nukkeystävät. Erityisiä tilavaatimuksia ei ole, joten esitys voidaan toteuttaa kaikkialla. Tämä esitys tuo todellisen sirkustunnelman mukanaan.
Föreställningen kan också ske som tvåspråkig / Esitys voidaan myös tehdä kaksikielisenä.
Esityksen mainostamista varten saatte värikkäät tulostettavat julisteet pdf-tiedostona sekä Klovni Sebastian värityskuvia, joita voitte tulostaa lapsille.
kapteeni dan
Tarjoamme myös toista esitystä, samalta esittäjältä. Kapteeni Danin Maaginen Piraattishow on esitetty lähinnä Etelä-Suomen päiväkodeissa, jossa se on saanut suurta suosiota. Lisää tästä esityksestä voitte lukea osoitteesta:kapteenidan.fi
Esityksien hinta Oulussa on 3 €/lapsi
(hinta koskee käteismaksua kuittia vastaan. Laskutuksesta perimme 5€/laskustuslisän.
Vähintään 50 lasta. Pienemmät päiväkodit voivat ottaa yhteisen esityksen)
Tilaukset ja tiedustelu:
Séppo Tauriainen
Sebastian Entertainment
Puh: 040-824 9935
seppo.tauriainen@hotmail.com
Y-tunnus 180 4910-1

Vastaa