Kuka?

Lasten supersuosikki Sebastian tunnetaan ympäri Suomen. Häneen on saattanut törmätä niin sirkuksissa, laivoilla, huvipuistoisssa kuin televisiossakin. Sebastianin esitys on hupaisa sekoitus taikuutta, klovneriaa ja vatsastapuhumista yleisön osallistumista unohtamatta. Näissä esityksissä lapset ovat todellisia tähtiä! Sebastianin vilkkaat eläinystävätkin osallistuvat ilonpitoon ja yleisö saa tosissaan miettiä, ovatko ne oikeita vai nukkeja. Hauskuus jatkuu ilmapallotaiteilun parissa… niistä hän voi loihtia mitä vain. Kun kaikilla on hauskaa, aika kuluu liian nopeaan.

Kuusivuotiaana alkanut taikuriharrastus veti pikku-Sebastianin mukaansa ja jo 12 vuoden iässä hän uskaltautui yleisön eteen esiintymään. 18-vuotiaana temppuilusta tuli täysipäiväinen ammatti. Siitä Sebastianin polku johti Sirkus Finlandian leiriin, josta tuli klovnille koti usean vuoden ajaksi. Sebastian on myös vieraillut useissa tv-ohjelmissa Suomessa ja muualla (mm. Kaapelikanavilla, YLE2: Sirkus, MTV3: Ihana aamu, Ruben & Joonas, Nelosen Krisse Show, YLE SFT5: Min Morgon, Ruotsin 4 kanava sekä Liaoning TV Kiinassa). Ulkomailla Sebastian on esiintynyt Norjan Cirkus Meranossa ja Agorassa, Ruotsissa Cirkus Wictoriassa, Belgiassa, Venäjällä, Virossa sekä Kiinassa. Ja matka jatkuu edelleen kohti uusia estradeja.

Esitystä voidaan muokata tapahtumaan sopivaksi. Lavaakaan ei välttämättä tarvita, sillä esitys voidaan toteuttaa yleisön joukossa kierrellen. Mukana kulkee oma äänentoisto sekä kaikki muu tarvittava.

Curriculum vitae

Lue lisää esiintyjästä Wikipediasta

 

“Iso Kiitos Taikuri Sebastianille matkalaukkuineen mahtavasta esityksestä tänään Tammisalon tarhalla!”         

— Petra Mengelt

Suomalainen Sebastian on kehittynyt esiintyjänä kovasti. Vatsastapuhumisnumero elävillä nukeilla on riemukas.”

 — Jussi Tossavainen, HS 11.10.2012